Electric Guest : This Head I Hold

Befutott Csóró Lali slágere, a Lalipop

Az Éjjel-Nappal Budapest csodabogara, Csóró Lali "Lalipop" című slágerét már több, mint 1 millióan látták az interneten.

Gábor, Lali, és a két lány a forgatáson

Az RTL Klubon futó sorozat nélkülőzhetetlen mikrofonfejű alakjának a Tüzes kis kandúr című száma sem tünt el a süllyesztőben, de a legújabb Lalipop sláger nézettségét,- amit Berényi Andrissal együtt készítettek,- több, a magyar zeneiparban tevékenykedő híresség is megirigyelhetné. A sorozatban a szűz Lajos élvezi a népszerűség adta minden lehetőségét, és be próbál csajozni - eddig sikertelenül.

Mint ahogy azt nemrég láthattuk az egyik epizódban, Laller és Gábor elkészítették a Lalipop hivatalos videóklipjét szép, vékony modellányok segítségével, amely végterméke egy nappal a vetítés előtt felkerült a YouTube-ra. Az amatőr munkát az első nap már 400 000-en, egy héttel később pedig már több, mint 1 millióan látták. Sajnos a videó feltöltője letiltotta szavazási lehetőséget, ezért nem tudjuk, mekkora a like-dislike aránya a friss klipnek, de a sztárlexikonon találtunk néhány érdekes véleményt.

tehetsége csak a hülyeségre van. De aagyilag egy nagy nulla!! Egész nap csak a hülye ITT JÖn CSÓRÓ LALI jár a fejemben tiszta idióta... Amúgy meg ki vesz fel olyan idióta MIKEY MOUSE-s pulóvert...ezért szerintem mindíg egy nagy semmi marad csak a hírnév érdekli hát még a LALIPOPP az milyen szar

A Lalipopot imádom sztem tök jó a zenéje és háát a klipp az egy kész humormüsor ,, nem mondom h tehetséges de azér nagyon bírom

Szállok,hasítok,hungary,Lalipop..:DDD Na jó, ez a hülyeség még nekem is tetszik. :DD Na meg az: Itt jön Csóró Lali, egy tüzes kis kandúr xDD Jaj ez a gyerek egy förtelem. A valóságban nem ilyen, ezért is érdemli meg a 10 pontot tehetségre. Kiváló Csóró Laller!:D

A megjegyzések nagy része pozitív, egy-egy helyen olvashatunk negatív kritikákat az okosoktól. Én szeretem a Lalipopot, mután meghallgattam, folyamatosan a dallama jár a fejemben. A karakter, a viselkedés, a stílus, és a rendkívül kreatív név nekem bejön. 

Lali (Kamarás Norbert) civilben is élvezi a műsor adta népszerűséget, helyenként megállítják egy autogramért még forgatás közben is, bár nem szereti, ha összetévesztik a sorozatbeli karakterével. A mulatós szakma nem éppen az ideálja, és megígérheti, hogy nem lesz fel egy fellépése sem. 

 K. Tamás

Címkék: tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://cigizo.blog.hu/api/trackback/id/tr515778706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

pappapppappp.jpg