Electric Guest : This Head I Hold

Forgatás közben ütötték le az Éjjel-Nappal Budapest egyik statisztáját

A terv szerint az ügynökségben tevékenykedő lány táskáját kellett ellopni a statisztának, csakhogy a menekülés közben hősiesen megakadályozta az egyik piros kabátos járókelő. 

cats.jpgFotó: Fókusz

Apró bakiba fulladt az Éjjel-Nappal Budapest egyik jelenetének január 21-i felvétele. Egy jött-ment járókelő ütötte le a rablót délután a V. ker.-ben, aki a lány táskáját akarta ellopni. A hős nem tudta, hogy ez csak egy megrendezett forgatás, mire észrevette a kamerákat, rögtön elfutott. Marci, aki a lány segítségére sietett, azt hitte, a forgatókönyv írói egy kis változtatást iktattak be, nem tudta, mi történt valójában. A statiszta sérülésekkel kórházba került, a jelenetet nem tudták újra felvenni. A lopást megakadályozó, ismeretlen, titokzatos jótevőt még keresi a Fókusz egy interjú fejében. 

K. Tamás

Címkék: tech tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://cigizo.blog.hu/api/trackback/id/tr875775180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

pappapppappp.jpg