Electric Guest : This Head I Hold

Befutott Csóró Lali slágere, a Lalipop

Az Éjjel-Nappal Budapest csodabogara, Csóró Lali "Lalipop" című slágerét már több, mint 1 millióan látták az interneten.

Gábor, Lali, és a két lány a forgatáson

Az RTL Klubon futó sorozat nélkülőzhetetlen mikrofonfejű alakjának a Tüzes kis kandúr című száma sem tünt el a süllyesztőben, de a legújabb Lalipop sláger nézettségét,- amit Berényi Andrissal együtt készítettek,- több, a magyar zeneiparban tevékenykedő híresség is megirigyelhetné. A sorozatban a szűz Lajos élvezi a népszerűség adta minden lehetőségét, és be próbál csajozni - eddig sikertelenül.

Mint ahogy azt nemrég láthattuk az egyik epizódban, Laller és Gábor elkészítették a Lalipop hivatalos videóklipjét szép, vékony modellányok segítségével, amely végterméke egy nappal a vetítés előtt felkerült a YouTube-ra. Az amatőr munkát az első nap már 400 000-en, egy héttel később pedig már több, mint 1 millióan látták. Sajnos a videó feltöltője letiltotta szavazási lehetőséget, ezért nem tudjuk, mekkora a like-dislike aránya a friss klipnek, de a sztárlexikonon találtunk néhány érdekes véleményt.

tehetsége csak a hülyeségre van. De aagyilag egy nagy nulla!! Egész nap csak a hülye ITT JÖn CSÓRÓ LALI jár a fejemben tiszta idióta... Amúgy meg ki vesz fel olyan idióta MIKEY MOUSE-s pulóvert...ezért szerintem mindíg egy nagy semmi marad csak a hírnév érdekli hát még a LALIPOPP az milyen szar

A Lalipopot imádom sztem tök jó a zenéje és háát a klipp az egy kész humormüsor ,, nem mondom h tehetséges de azér nagyon bírom

Szállok,hasítok,hungary,Lalipop..:DDD Na jó, ez a hülyeség még nekem is tetszik. :DD Na meg az: Itt jön Csóró Lali, egy tüzes kis kandúr xDD Jaj ez a gyerek egy förtelem. A valóságban nem ilyen, ezért is érdemli meg a 10 pontot tehetségre. Kiváló Csóró Laller!:D

A megjegyzések nagy része pozitív, egy-egy helyen olvashatunk negatív kritikákat az okosoktól. Én szeretem a Lalipopot, mután meghallgattam, folyamatosan a dallama jár a fejemben. A karakter, a viselkedés, a stílus, és a rendkívül kreatív név nekem bejön. 

Lali (Kamarás Norbert) civilben is élvezi a műsor adta népszerűséget, helyenként megállítják egy autogramért még forgatás közben is, bár nem szereti, ha összetévesztik a sorozatbeli karakterével. A mulatós szakma nem éppen az ideálja, és megígérheti, hogy nem lesz fel egy fellépése sem. 

 K. Tamás

Címkék: tévé

VV Teó szétverte a fürdőszoba falát

cats_1.jpg

Azt már írtuk, hogy a lakók nem örültek annak, hogy Alexát szavazták ki a nézők. Minden játékos szerette a seregélyriasztó nevetésű lányt. Alexa legjobb barátja a beköltöznésnél Charolotte volt, de még ő sem rendült meg annyira, mint Teo.
A pornósfejű lány ugyanis berohant a fürdőszobába, és elkezdte öklözni a falat. Egy léc le is szakadt, és valószínűleg lett pár repedés a gipszkarton falon is. A kislány kórházba került, a kezét begipszelték.
Amikor Simon rongált a villában, egy egész estés elzárással büntették a műsor szerkesztői, kíváncsian várjuk hát, hogy milyen szankciókat léptetnek életbe a bekötözött kezű Teoval szemben.

Címkék: tévé

Forgatás közben ütötték le az Éjjel-Nappal Budapest egyik statisztáját

A terv szerint az ügynökségben tevékenykedő lány táskáját kellett ellopni a statisztának, csakhogy a menekülés közben hősiesen megakadályozta az egyik piros kabátos járókelő. 

cats.jpgFotó: Fókusz

Apró bakiba fulladt az Éjjel-Nappal Budapest egyik jelenetének január 21-i felvétele. Egy jött-ment járókelő ütötte le a rablót délután a V. ker.-ben, aki a lány táskáját akarta ellopni. A hős nem tudta, hogy ez csak egy megrendezett forgatás, mire észrevette a kamerákat, rögtön elfutott. Marci, aki a lány segítségére sietett, azt hitte, a forgatókönyv írói egy kis változtatást iktattak be, nem tudta, mi történt valójában. A statiszta sérülésekkel kórházba került, a jelenetet nem tudták újra felvenni. A lopást megakadályozó, ismeretlen, titokzatos jótevőt még keresi a Fókusz egy interjú fejében. 

K. Tamás

Címkék: tech tévé

Ezer forintért szopott idős embereket VV Aurieló

A Való Világ 6 leendő villalakókról sokat megtudtunk az elmúlt napokban, de erre még mi sem számítottunk; VV Aurelió ezer forintokért szopott idős embereket egy budapesti idősek otthonában.

A villa macsója, VV Aurelió sötét titkokat közölt bevonulása előtt egy újságnak. Bár szégyellve, de tett utalást az elmúlt pár év szörnyű élményeire, amik vele történtek. Elmondása szerint a legrosszabb éveken van túl. Rossz anyagi körülményei miatt a fiatal srác hetven-nyolcvan év körüli idős, homoszexuális embereket elégített ki orálisan némi jutalomért cserébe Budapest egyik legjelentősebb idősek otthonában, mindezt teljes titokban.

-  Szűkösen, egyik napról a másikra éldegéltünk egy budapesti bérházban. Olyan 19 éves lehettem, amikor édesanyámat eltanácsolták a munkahelyéről, mert már nem volt rá nekik szükségük. Mivel apám alkoholista volt, és öcsém még tanult, én voltam az, akinek muszáj volt tennie valamit. Mindent kipróbáltam; az internetes munkáktól kezdve a napszámban való kutyasétáltatásig, de a kettő egyszerre sem teremtett akkora hasznot, amiből ki tudtuk volna fizetni a csekkeket. Mire az egyik nap odajött hozzám egy faszi, aki tudott mindent az anyagi gondjainkról. Felajánlotta, hogy az idősek otthonában lévő szexuálisan visszamaradott barátait elégítsem ki orálisan. Mivel mi tényleg nagyon szegény családból származunk, azonnal el is fogadtam az ajánlatot. Ilyenkor az ember képtelen gondolkodni, és az ilyen lehetőségeknek csak örülni tud, mint majom a farkának. Másnap el is kezdtem a "munkát". Leszoptam egy nap négyet, az egyiket kétszer is dupla gázsiért. Hamar összejött 5 ezer forint. Ezt körülbelül két hónapon keresztül szinte minden nap csináltam, amíg anyám nem talált ismét valami állást. Volt, amikor egy nap 10 ezer is összejött, mert a többiek is csatlakoztak. Persze otthon kamuztam az egészet, és soha nem derült ki ez, az egyik legsötétebb múltam, amiről igen nehéz beszélni, és nagyon szégyellem, de büszke is vagyok rá, hogy ilyen "önfeládozó" tudtam lenni, és a családomnak ideiglenesen meg tudtam adni a legfontosabb dolgokat az élethez.

Aurelio azt is elmondta, hogy heteroszexuális, tehát nem a saját neméhez vonzódik, valamint tanácsolta, hogy nyugodtan vegyenek példát róla, mert - szerinte - ilyen ember nem sok van a Földön. 

K. Tamás

Címkék: tévé botrány való világ 6 vv aurelió

pappapppappp.jpg